icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Hertenkamp Surhuisterveen

                                        

Zoals de "Feanster Toer" bij Surhuisterveen hoort, zo hoort ook het hertenkamp bij Surhuisterveen. Veel ouders en grootouders gaat met kinderen en/of kleinkinderen naar het hertenkamp om naar de dieren te kijken en ze te voeren. Het hertenkamp is een herkenningspunt van ons mooie dorp en dat willen we ook graag zo houden.

De verzorging van de dieren is een dagelijks terugkerend gebeuren wat geheel vrijwillig wordt gedaan door dhr. J. Land. De dieren, en het zijn er veel momenteel, hebben niet alleen groenteafval etc. nodig, maar ook ander voer. En dit kost geld. Daarbij komt dat niet alleen het voer geld kost, maar ook elektriciteit, dierenartskosten, kosten voor het weghalen van dode dieren, verzekeringskosten en bankkosten. Dit is meer dan dat er binnenkomt aan donaties en giften.
We hebben u, als inwoner van Surhuisterveen, nodig om het hertenkamp op de been te houden. We krijgen geen subsidie's of andere ondersteunende bijdragen. De opbrengst van de eieren in de zomer is maar een schijntje van wat er nodig is. De dieren en het park willen we graag houden. Daarom hebben we uw hulp nodig.

We vragen aan u om donateur te worden van ons Hertenkamp.

Met uw hulp kunnen we het kamp mooi en leefbaar houden voor de dieren zodat we van ze kunnen blijven genieten.

Het bestuur van het hertenkamp bestaat uit:
Dhr. Joop Land, De Dellen 53a.
Dhr. Fokke de Haan Nije Jirden 4.
Mw. Ennelien Grasdijk-Windstra Verkerckstraat 34, penningmeesteres

Alvast onze hartelijke dank voor uw steun!

Het bestuur van het hertenkamp